Zuid-Afrikaanse vegetarische bobotie – Francesca Kookt

Zuid-Afrikaanse vegetarische bobotie – Francesca Kookt

Toegegeven, de enige Zuid-Afrikaanse bobotie die ik in het verre verleden kende, was degene uit een pakje. Ik had geen idee hoe de echte hoorde te smaken. Maar daar is de afgelopen jaren wel verandering in gekomen. Sowieso zal je mij nooit meer wereldgerechten uit een pakje zien maken, want ik vind ze gewoon niet lekker.Ik wilde ook eens een vegetarische bobotie maken en ging daarvoor op onderzoek uit. Wilde ik ‘m met alleen linzen maken of met vegetarisch gehakt? Ik besloot een mix te maken van beide en combineerde linzen met het vegetarische gehakt van quorn, dat bleek een schot in de roos. De structuur van de vegetarische bobotie had nog steeds iets weg van gehaktbrood en smaakte heerlijk in combinatie met de curry specerijen en mango chutney. Wij werden er heel blij van, ik hoop jullie ook.

READ MORE  Tony's Chocolonely lanceert de coolste video ooit (met Idris Elba) - Culy.nlSource link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*