Trendiga fåtöljer och sittpuffar – I naturmaterial och mjuka val

Trendiga fåtöljer och sittpuffar – I naturmaterial och mjuka val

Skapa fler sällskapsytor i vardagsrummet med en trendig fåtölj eller sittpuff. Under året dras våra blickar mot naturmaterial och mjuka alternativ som teddy och sammet. Se våra 16 favoriter från butikerna!

15 januari, 2021

Skapa mer rum och luft i ditt hem genom att addera en vacker fåtölj eller sittpuff. Möbeln ger rummet en extra lyxig touch och ger dessutom extra sittplatser till dina gäster. I år investerar vi helst i naturmaterial och mjuka tyger som teddy och sammet där komfort står högt på priolistan. Nyanserna går i beige, brunt, grått och vitt och matchas snyggt till övriga stilrena val i rummet. Nedan har vi samlat 16 magiska köp från butikerna.

Trendiga fåtöljer och sittpuffar

16 trendiga fåtöljer och sittpuffar 2021:

Skapa en harmonisk känsla i ditt vardagsrum eller sovrum genom att addera mjuka sittmöjligheter. Se årets finaste fåtöljer och sittpuffar i mjuka nyanser!

Fåtölj i rotting

Fåtölj i rotting Ellos Home

Fåtölj i rotting med sittdyna. Sittdynan har avtagbar klädsel i canvas och knytband från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

vit golvpuff

En golvpuff med polyestertyg med förvaring och löst lock från Bloomingville. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

fåtölj ellos home

Fåtölj ellos home

Fåtölj med metallstomme och klädsel i canvastyg. Stoppning av polyeter från Ellos Home. Läs mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

sittpuff classic collection

Sittpuff från Classic Collection är handknuten av nyzeeländsk ull. Designen är inspirerad av marockanska mattor där mönstret består av en lång lugg medan bottenytan är slätvävd. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

Fåtölj rotting jotex

En trendig fåtölj i trä, rotting och textil, stomme med brunbets som visar träets naturliga ådring från Jotex. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

sittpuff ellos home

Sittpall med klädsel i sammet av polyester och klädd knapp upptill. Stomme av massiv furu från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

fåtölj ellos home

Fåtölj med klädsel av mjuk vit teddy i polyester från Ellos Home. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

sittpuff ferm living

En sittpuff med garnbollar från Ferm Living, den är tillverkade av återvunna plastflaskor och har skapats genom så kallad punch needle teknik. Du hittar den här.

fåtölj hm home

En låg loungestol i merantiträ med sits och ryggstöd i rotting från H&M Home. Den finns här.

brun sittpuff hagagruppen

Brun sittpuff med stomme i plywood och massiv eukalyptus med klädsel i sammet, finns i fler färger, från Hagagruppen. Se den här (reklamlänk från Awin.com).

fåtölj ellos home

fåtölj ellos home

Fåtölj med klädsel i sammetstyg med passpoalkant runt om. Indragningar som bildar ett dekorativt rutmönster från Ellos Home. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

sittpuff vit teddy

En vit formad sittpuff i teddy från Åhléns. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

beige fåtölj ellos home

fåtölj ellos home

Fåtölj i beige nyans med tyg av 100 procent polyester-sammet från Ellos Home. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

brun sittpuff

brun sittpuff ellos home

En brun pokalformad sittpuff klädd i mjuk fårpälsimitation i syntetmaterial från Ellos Home. Den finns här (reklamlänk från Awin.com).

teddyfåtölj jotex

En teddyfåtölj med retrokänsla kombinerat med modern touch, Med stabil stomme av furuträ och plywood från Jotex. Se mer och köp den här (reklamlänk från Awin.com).

LÄS MER:

12 stora mattor att inreda ditt hem med

17 fina plädar och kuddar som uppdaterar soffan

I år vill vi inreda med trä – 21 fina inredningsdetaljer med trendig touch

Source link

READ MORE  Stylisten Marie Olsson Nylander säljer sin villa – se bilderna här!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*