Slik endret korona drikkevanene dine

Slik endret korona drikkevanene dine

Her er vinnerne og taperne.

Publisert Publisert

Se Ingvild Tennfjords vinanbefalinger lenger nede i saken.

Husker du ukene i mars da folk hamstret dopapir? Jeg husker følelsen av unntakstilstand. For første gang leste jeg meg opp på kriseberedskap i hjemmet. Handlet inn sprit til utvortes bruk. Lærte meg ulike grader av kvalitet på munnbind. Kjenner du deg igjen?

For noe endret seg i oss akkurat da. Handlemønsteret vårt likeså. Det mønsteret har vist seg tydeligere gjennom både første og andre koronabølge. Her er pandemiens vinnere og tapere.

Les hele saken med abonnement

Source link

READ MORE  – Uten assistenter kunne jeg ikke blitt boende hjemme

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*