Tällä videopeliaseella saisi ökyauton – jättikaupat tuottivat yli 120 000 euroa

Tällä videopeliaseella saisi ökyauton – jättikaupat tuottivat yli 120 000 euroa

Counter-Strike-pelissä oleva virtuaalinen ase myytiin 150 000 dollarilla.

Skinien hinnat voivat nousta tuhansiin euroihin.

Skinien hinnat voivat nousta tuhansiin euroihin. Valve, Twitter

Kilpailullisessa ammuskelupeli Counter-Strike: Global Offensivessa oleva ase on myyty huimalla 150 000 eurolla. Kuva aseesta löytyy jutun lopusta.

Asia on herättänyt huomiota somessa, kun kaupat tehnyt ROFL jakoi Twitter-tilillään päivityksen asiasta. Asiasta uutisoi ensin Ilta-Sanomat.

Kyseessä oli AK-47-aseen Case Hardened -skini, jonka kunto oli ”minimal wear” eli toiseksi paras. Skinissä oli myös tappoja mittaava StatTrak sekä Titan-joukkueen tarroja Katowice 2014 -turnauksesta, mikä lisäsi skinin arvoa.

Counter-Strikessä on käytössä eri aseille suunniteltuja värejä ja kuviointeja, joita kutsutaan skineiksi. Skinejä on tarjolla myös puukkoihin sekä hanskoihin. Näitä skinejä on mahdollista saada avaamalla pelissä olevia arkkuja, mikä on tavallisesti maksullista.

READ MORE  Hohto-elokuvan tähti esiintyi sekavana Dr. Philin ohjelmassa vuonna 2016 – kertoo nyt haastattelun taustat

Skinien harvinaisuus vaihtelee, mikä taas vaikuttaa niiden hintaan. Skinien hinnat vaihtelevat alle eurosta tuhansiin euroihin. Itse aseen skini ei vaikuta aseen ominaisuuksiin millään tavalla, vaan kyseessä on ainoastaan kosmeettinen asia.

Skineillä käydään paljon kauppaa ja itse arkkujen avaaminen muistuttaa paljon uhkapelaamista, sillä palkinto arvotaan satunnaisesti. Pelinsisäisistä ostoksista onkin keskusteltu jo vuosia.

AK-47 Case Harderdened ST MW 661. Twitter, ROFL

Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*