Ruotsissa nähtiin pelottava tilanne: pelaaja makasi liikkumattomana kovan taklauksen jälkeen – seurapomo raivona

Ruotsin SHL:ssä nähtiin raju taklaus lauantaina.

Ruotsin SHL:ssä Örebro HK:n ja Oskarshamnin välisessä ottelussa nähtiin pelottava tilanne.

Oskarshamnin Oscar Sundh kuljetti kiekkoa keskialueella ja syöttää sen laitaan joukkuekaverilleen. Syötön jälkeen Örebron Emil Larsson taklasi häntä kovaa. Sundh kaatui jäähän selälleen, eikä liikkunut.

Lääkintähenkilökunta riensi paikalle ja hoiti häntä useiden minuuttien ajan. Sundh vietiin lopulta paareilla jäältä pois ambulanssiin ja sairaalaan.

– Emme tiedä paljoa muuta. Hän oli kertonut tyttöystävälleen olevansa kunnossa, Oskarshamnin urheilujohtaja Thomas Fröberg kommentoi Expressenille.

– Hänellä on aivotärähdys, mutta heidän pitää tarkistaa, ettei hänellä ole verenvuotoa päässä. Kun taklataan ”sokeasta kulmasta”, siihen ei voi varautua yhtään.

Ottelun tuomaristo ei tuominnut Larssonille jäähyä tilanteesta.

READ MORE  Keke Rosbergin entinen kotitalo myytiin! Tämän vuoksi hinta romahti

– Pelkään, että sanon liikaa, koska kehoni sisällä kiehuu. Emme halua nähdä noin pahoja taklauksia. Jälkeenpäin on ison keskustelun paikka siitä, mikä on oikein ja mikä ei, mutta tuomaristolla pitäisi olla mahdollisuus nähdä, kun tapahtuu tällainen ruma asia, Fröberg kertoi.

– Tällaista ei pitäisi tapahtua SHL:ssä vuonna 2020. Olisin ollut vihainen, jos joku minun pelaajistani olisi taklannut noin, Fröberg puhisi puolestaan Aftonbladetin mukaan.

Advertisement

Ottelun toisen päätuomarin Sören Perssonin

Advertisement
mukaan tuomarit eivät voi mennä katsomaan tilannetta erikseen, vaan heidän pitäisi nähdä se hallin jumbotronilta uusintana. Nyt uusintaa ei ollut tarjolla.

– Taklaus tulee pelaajalta, joka ei tee minkäänlaista ylöspäin suuntautuvaa liikettä. Emme voineet päättää jäällä, että osuiko se päähän. Meitä oli neljä tuomaria ja kaikki olivat sitä mieltä, ettei Örebron pelaaja tehnyt mitään rumaa, Persson kommentoi SVT:n mukaan CMorelle.

READ MORE  Finland working on bill to require negative tests from inbound travellers

Larsson sai taklauksestaan viiden ottelun pelikiellon ja 55 000 Ruotsin kruunun, eli noin 5 300 euron sakot.

Örebro voitti joukkueiden välisen ottelun 2–1-lukemin.

Source link

Be the first to comment

Leave a Reply