Roger Federerin vaarassa menettää ennätyksensä – ei pysty puolustamaan menestystään Australian avoimissa

Roger Federerin vaarassa menettää ennätyksensä – ei pysty puolustamaan menestystään Australian avoimissa

Roger Federer täyttää elokuussa jo 40 vuotta.

Roger Federer on voittanut urallaan 20 Grand Slam -turnausta.

Roger Federer on voittanut urallaan 20 Grand Slam -turnausta. AOP

Kuusinkertainen Australian avointen voittaja Roger Federer on ilmoittanut, ettei osallistu vuoden 2021 Australian avoimeen tennisturnaukseen.

Kaikkien aikojen menestynein tennispelaaja Federer ei ole täysin toipunut polvileikkauksesta, joka hänelle tehtiin viime vuoden alkupuolella.

Sveitsiläisen oli tarkoitus palata jo tositoimiin tämän vuoden puolella, mutta hän joutuu siis jättämään vielä ainakin yhden Grand Slam -turnauksen väliin. Sveitsiläinen on vielä ATP-listan sijalla viisi, mutta jos hän on vielä pitkään poissa, menettää hän paljon pisteitä ja sijoituksia listalla.

Hänen monivuotinen kilpakumppaninsa Espanjan Rafael Nadal pääsi Grand Salm -voitoissa Federerin rinnalle, kun espanjalainen voitti Ranskan avoimen tennisturnauksen 13. kerran.

READ MORE  Miksi juniin ei ole määrätty maskipakkoa hiihtolomakauden ajaksi? VR vastaa

Kun Federer on poissa kentiltä, on hänen toinenkin ennätyksensä vaarassa, nimittäin Novak Djokovic lähestyy sveitsiläisen 310 viikon ATP-listan kärkipaikan ennätystä. Djokovicilla on ATP-listan kärjessä ja tällä hetkellä viikkoja kärkipaikalla on kasassa jo 300.

Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*