r/Denmark – Borgerforslag.dk er en genial platform


https://www.borgerforslag.dk/se-og-stoet-forslag/?Id=FT-05349

For at sikre torsk i fremtiden forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle perioder. Torksen yngler i forskellinge perioder alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter områder.

Danmarks farvande var engang fyldt med torsk og mange andre fisk. Vores børnebørn kommer måske aldrig til at få visse fisk. For at sikre torsk i fremtiden forslag jeg at det forbydes at fange torsk i deres yngle perioder. Torksen yngler i forskellinge perioder alt efter hvor den lever. Så derfor skal der selvfølgelig laves regler efter områder.

Dette betyder muligvis at man ikke længere ville kunne købe torskerogn i en periode. Men måske om nogle år ude i fremtiden vil man igen kunne tag nogle kvoter af torsk med rogn.

Og hvis der var mangel på madvare og folk gik og sultede i Danmark. Så jah så kunne de sagtens spise fiske-børn. Men der er pizza lige nede på hjørnet.

Jeg synes det er så forkert at fange en fisk mens den har rogn. Det er for eks. allerede forbudt på gedder i maj måned hvor de yngler. Så hvorfor ikke også torsken? Måske vil vi igen i fremtiden kunne få billig torsk. Og fisk er mega vigtigt for menneskers helbred. Med de meget vigtige omega3 fedtrsyre. Så lad os sikre torskens overlevelse nu.

Corono krisen har vist os at vise ting kan rent faktisk godt kan ændres hvis man er villig til at ofre noget. Og jeg synes at ofre torskerognen for en tid er en billig pris for at sikre fremtidige torsk i de Danske farvande. Og at vi rent faktisk godt kan ændre verden. Hvis vi ofre os. Og der skal ofre til! Man kan ik bare lave små justeringen hele tiden uden ofre. Det er helt sikkert noget der vil komme mere af i fremtiden. Men lad os for engangs skyld se ulykken på forhånd og gøre noget.

Lyder da fornuftigt nokSource link

READ MORE  found out I’m 30% danish. going to try to embrace danish culture and food. anyone have any favorite recipes or cool facts? :)

Be the first to comment

Leave a Reply