Den dårlige trenden fortsetter for Tottenham: To poeng på de siste fire kampene

Den dårlige trenden fortsetter for Tottenham: To poeng på de siste fire kampene

(Wolverhampton – Tottenham 1–1) Allerede etter 57 sekunder tok Tottenham ledelsen. Det så lenge ut til å gi dem en etterlengtet seier, men igjen ble det et poengtap for José Mourinhos menn.

Publisert Publisert

Tottenham hadde en luke på toppen av tabellen etter den 11. serierunden, men siden har det ikke vært mye å juble for i nord-London. Uavgjort mot Crystal Palace og tap mot Liverpool og Leicester gjorde at de var nede på sjetteplass før den 15. runden, seks poeng bak Liverpool.

Etter at Liverpool snublet på slutten hjemme mot West Bromwich, hadde Tottenham mulighet til å hente inn noe av forspranget. De startet også kampen meget bra.

Bare 57 sekunder var spilt da Tanguy Ndombele sendte Tottenham i ledelsen. Det gjorde sitt til at Tottenham var oppe på en tredjeplass på tabellen, men etter en relativt sjansefattig kamp, kjempet Wolverhampton inn utligningen like før slutt.

Romain Saïss satte inn 1–1 med et fint hodestøt etter et hjørnespark.

– Vi startet kampen med å slippe inn et dårlig mål. Da er det banskelig å komme tilbake mot et lag som Tottenham, men jeg synes vi fortjente mer, sier Saïss i et intervju med Sky Sports.

SEN UTLIGNING: Romain Saïss sørget for at det ble 1–1. Foto: CARL RECINE / POOL

Romain Saïss var først fremme på et hjørnespark og headet ballen sikkert bort i det lengste hjørnet. Dermed endte det 1–1, og Tottenham har nå kun tatt to poeng på de siste fire kampene. Tottenham er nå på femteplass, stadig seks poeng bak Liverpool.

Les også

Liverpool rotet bort seieren: – Fikk hva vi fortjente

Tottenham kom raskt ut fra startblokkene og Heung-min Son skaffet et hjørnespark etter bare noen få sekunder. Det endte med at Tanguy Ndombele kom seg til skudd i returrom, og franskmannen sendte av gårde et lavt skudd som snek seg forbi Rui Patricio. Keeperen kunne nok ha fått en hånd på ballen, men så utgangen for sent og måtte se at Tottenham tok ledelsen allerede etter 57 sekunder.

PÅ FEIL FOT: Keeper Rui Patricio så ikke helt utgangen på skuddet til Tanguy Ndombele og klarte derfor ikke å stanse skuddet til franskmannen. Foto: LINDSEY PARNABY / POOL

Wolverhampton kom seg bedre med utover i omgangen og spilte seg til de største mulighetene, men verken Fábio Silva eller Daniel Podence klarte å sette Hugo Lloris på noen store utfordringer.

Den andre omgangen kunne også gitt en tidlig nettkjenning etter at Silva gikk ned inne i boksen og ropte på straffe etter en duell med Eric Dier sekunder inn i omgangen. Dommer Paul Tierney pekte imidlertid på hjørneflagget og Wolverhampton-spissen fikk heller ikke støtte fra VAR.

Hjemmelaget slet med å spille seg til de store sjansene utover i omgangen, og Tottenham forsvarte seg lenge meget godt. Fem minutter før slutt kom imidlertid utligningen etter et hjørnespark. Begge lagene gjorde forsøk på å ta seieren i sluttminuttene, men det hele ebbet ut med 1–1 og ett poeng hver.

Publisert

Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*