90 päivää morsiamena -tähti kiittää fanejaan some-hyökkäyksestä miestään vastaan

Sosiaalisessa mediassa kuohui, kun Asuelu väheksyi vaimoaan Kalania.

ET:n haastattelussa Kalani kertoi, ettei hän ole minkäänlaisissa väleissä miehensä äidin ja sisaren kanssa. Minulla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan.ET:n haastattelussa Kalani kertoi, ettei hän ole minkäänlaisissa väleissä miehensä äidin ja sisaren kanssa. Minulla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan.

ET:n haastattelussa Kalani kertoi, ettei hän ole minkäänlaisissa väleissä miehensä äidin ja sisaren kanssa. Minulla ei ole mitään tekemistä heidän kanssaan. TLC, All Over Press

Amerikkalaisen Kalanin ja samoalaisen Asuelun välit ovat tulehtuneet niin pahasti, että Asuelu keskeyttää jenkkireality 90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen kuvaukset. Illan jakso aiheutti viime vuonna kuohuntaa USA:ssa, minkä jälkeen pariskunnan kuulumisia on seurattu taajaan paikallisessa mediassa.

Pari kuukautta sitten pariskunta antoi tilannepäivityksen Entertainment Tonight (ET) -sivustolle. Siinä he kertovat yhdessä, minkälaisia seurauksia tänään TLC:llä esitettävällä jaksolla on ollut käytännössä heidän elämäänsä. Jaksossa Asuelu muun muassa toteaa “naisten töiden” olevan helpompia kuin miesten. Naisten töihin kuuluu Asuelun mukaan muun muassa lastenhoito, joka ei ole miesten hommaa.

Lausuntojensa jälkeen Asuelu on tuomittu kovin sanakääntein sosiaalisessa mediassa ja fanit ovat jopa kehottaneet Kalania hakemaan avioeroa. Kalani on harkinnutkin asiaa, mutta vastoinkäymisten jälkeen pari on yhä yhdessä – ja on itse asiassa jo kuvannut seuraavaa tuotantokautta suosikkisarjaan.

ET:n haastattelussa Kalani ja Asuelu kertovat silti avoimesti, ettei heidän yhteiselonsa ole vieläkään toivotunlaista, mutta he kokevat olevansa menossa oikeaan suuntaan.

– Moni on hyökännyt Asuelua vastaan, mikä on saanut hänet katsomaan peiliin ja ymmärtämään, että hänen ei pitäisi puhua niin kuin hän on puhunut tai käyttäytyä niin kuin hän on käyttäytynyt, Kalani kiittää Entertainment Tonightin haastattelussa.

– Sarja on auttanut parisuhdettamme eniten, myös pariterapiassa miehensä kanssa käynyt Kalani uskoo.

Sarjan kuudennella kaudella avioero on silti taas esillä. Nyt sitä vaatii Asuelun Lesina-äiti, koska Kalani ei halua enää kolmatta lasta. Asuelun Tammy-sisko on äitinsä kanssa samaa mieltä: lisää lapsia tai vaimo vaihtoon! Tammy on aiemmin koettanut käydä käsiksi Kalaniin, ja uusissa jaksoissa hänen tulilinjalleen joutuu Kalanin Kolini-sisko.

USA:ssa uudet osat alkavat pyöriä tämän kuun loppupuolella. Meillä ne saadaan maksulliseen discovery+-palveluun 18. toukokuuta.

90 päivää morsiamena: Häiden jälkeen tänään TLC:llä kello 20.00 ja discovery+:ssa.

TV-ohjelmat tänään, TV-opas

Source link

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*